hbkursus.dk

Tilbage

(til nuværende hold)

Forslag til websider at besøge - klik på billedet


         
    
Ældre Sagen. Her er der meget at blive klogere på.   Bibelselskabet. Læs Biblen samt kommentarer og forklaringer. Dette er et eksempel på en side, der henvender sig til folk med interesse for et konkret emne.   Danmarks Meteorologiske Institut . Vejrudsigter for hele Verden samt artikler om vejrforhold.
         
   

 

Der kan findes mange kurser på nettet.

 

Til venstre er et par muligheder for at blive klogere på, hvordan man kan bruge sin computer.

         
   
Danmarks Radio. Læs nyheder, læs om programmer samt se nogle udsendelser på DR NU.   Filmteatret, Hobro. Se spilleplan og læs omtale af kommende film.   Krak. Søg på personer. Ruteplan.
         
   
Liv i Fjorden. Om arrangementer i Mariagerfjord Kommune.   Avisen Nordjyske. Læs nogle af de lokale nyheder. Noget af det er gratis. Vil du læse det hele, kræver det at du er abonnent.   Leksikon. Der er gratis adgang. Du har betalt over skatten.
         
   
Wikipedia. Et gratis leksikon. Artikler bliver skrevet af brugerne.   Seniornet indeholder en masse links til steder, der henvender sig til modne folk.   Netbank - Danske Bank har en demo, som man kan øve sig på.
         
Biblioteket er altid parat til at hjælpe med at finde oplysninger, og vil du søge materiale og reservere, kan det gøres fra en pc. SApørg hvordan, hvis du bil have hjælp.    
Bibliotekets hjemmeside fortæller meget om, hvad der sker. Med nem-id kan man bestille bøger m.m.  

Her kan du låne en bog i 30 dage. Bogen skal læses på computeren.

 

Det er muligt at se en film gratis.

Der er ikke tale om aktuelle spillefilm.

         
   

Hør gratis musik på nettet

Mange foreninger har en hjemmeside, der reklamerer for sig selv og samtidig informerer medlemmerne.        
         
         
         
   
Jørgen Traps side med ugens debatemne fra saunaklubben er er godt eksempel på en side, der henvender sig til medlemmerne og deres bekendte.   Her har jeg med glæde læst mange rejsebeskrivelser. Eric Bentzen's side er et godt eksempel på nettets muligheder for at fortælle.   ihobro er en side med en masse foto fra lokale begivenheder.